Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

READY....SET......



Φευγω
με κουρασε η σιωπη των πεσμενων φυλλων σου
κουραστηκα και μονο να σε βλεπω να κυνηγας την ουρα σου
ιδρωσα και μονο να σε βλεπω να λιωνεις στο καμινετο σου
Παω
να καβαλησω κομιτες
και να δω πως κατασκευαζονται ηλιακα συστηματα
να ερευνησω την διαγαλαξιακη συμμαχια
Δε με κρατας σου λεω
και σταματα να μου τραβας το μανικι
γιατι εχω ηδη αναψει μηχανη και περιμενω το πρασινο φως

εχω βγαλει παροπιδες...ακομη και τις δικες μου
κι εχω τα χαλιναρια μου στα χερια

Ασε με....ειναι η δικη μου κουρσα
μοναχα μια ανασα ακομη, πριν το παιδι
παρει μια γευση απο το στοιχημα....

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Στην Υγεια της Δευτερας που λεγαμε!..


Αγαπω τις Παρασκευες...οι Δευτερες παραμονευουν σε ξεσκισουν στη γωνια...με προτεταμενα δοντια που σταζουν πυρηνικα αποβλητα..
"Ουφ!"ο κοσμος και φτου κι απ'την αρχη στη ψυχεδελεια της επιβιωσης...
Κι αναρωτιεσαι τι θα γινοταν αν δινανε στο κοσμο αλλη μια μερα...
αν η βδομαδα ειχε 8 μερες κι οχι 7...τι θα την κανανε εκεινη την 8η μερα?...
...ασε ..το πιο πιθανο ειναι να την δουλευανε κι αυτη..σαν αλυσοδεμενα βοδια να αγκομαχανε γυρω απο τον μυλο που τα αλεθει...με κερατα μαραμενα και αχρηστα..
εκτος αν...εκτος αν ξυπναγανε επιτελους κι αντι να δουλεψουν να τους βαλουν στο κωλο το Τ της Τεταρτης και να τους βγαλουν τα ματια απο τις κογχες με το Π της Πεμπτης...αλλα...αφου καθε Παρασκευη μας ψεκαζουν.......καθε Παρασκευη ξημερωμα περνανε και ραντιζουν απο πανω τις πολεις..τα συνηθισμενα σπεσιαλ cock-tails(-tales)...για να περασεις εσυ το Σαββατοκυριακο σε καταστολη...να μη νιωθεις..ισα ισα να περασεις αυτες οι δυο μερες αποχαυνομενα.. Σαββατο ντοπαρισμενος και τριπαρισμενος εντελως, να αλεστεις σε μια μηχανη του κιμα αγκαλια με πεταλα απο γαρυ-φαλλους μεσα σ'ενα κολαστηριο απο φωτα, καπνους, ιδρωτα και καταπιεσμενη τρελα, σβησμενος στις μπομπες που σε σερβιρουν...κι υστερα Κυριακη ξενερωτος να βιωνεις την ξεχαρβαλωση της υπαρξης σου(συναρμολογηση-αποσυναρμολογηση-ανασυναρμολογηση- παντα θα χανεις ενα κομματι στη πορεια του Σαββατου-βραδυ καταληγοντας σε μια μετασυναρμολογηση)...κι επειτα?χα!..παλι θα φας ασαλιωτη τη Δευτερα να σε ανοιξει καλα καλα και να τσουξει...μεχρι την επομενη Παρασκευη...ες αει!

Αφου εχω αρχισει να τρομαζω με τις τοσες ψοφιες κατσαριδες στις γωνιες του δρομου...αμα τις εβλεπα ζωντανες δε θα ανησυχουσα τοσο...γιατι ειναι αποδειξη των αναθυμιασεων (που ολοι βιωσαν και συνηθισαν) απο σκουπιδια και αποβλητα του γεματου λαδι μηχανων υπονομου...αλλα για να ψοφανε κι αυτες εκει, μεσα στη μεση του δρομου ειναι να τρελαινεσαι!...λενε οτι μετα απο μια πυρηνικη εκρηξη ο μονος ζωντανος οργανισμος που θα επιβιωσει ειναι οι κατσαριδες....!δηλαδη.... τρεχα γυρευε τι ειναι αυτο που μας ψεκαζουν που ακομη κι αυτες τις στελνει για αποσυρση!...

κι αντε μετα εσυ να πεις κατι..να αρθρωσεις μια λεξη!πως?ενω πνιγεσαι απο το τσιμπουκι που σου χωνουνε στο στομα...μονο πνιχτους ρογχους καταφερνεις και βγαζεις....κι αυτο αν τα καταφερεις..ετσι χαπακωμενο που σ'εχουνε...


Αντε.....καλη βδομαδα να'χουμε!
και.....Welcome -back- to the Jungle!

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Πως να το ξεστομισω?......


Γλυκα παιδικα πλανα...

ομορφα ονειρα..

-ονειρα πλανα(?)-

χαρτινα αεροπλανα...

της αγαπης μας ονειροπλανα....

Να προσεχεις ψυχη μου....